Deze website is momenteel
onder onderhoud

Binnenkort beschikbaar

Welkom bij Naturalite,
de daglichtlampen specialist

Al meer dan 25 jaar is Naturalite gespecialiseerd in daglichtverlichting die een kleurecht en natuurlijk lichtbeeld geven. Wij werken met volspectrum lichtbronnen die bijdragen aan het welzijn van mens en dier.

Naturalite is voor True-Light ®- volspectrum daglichtlampen en Dalen®- biodynamische daglicht ledlampen, de importeur voor de Benelux, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Onze producten worden via wederverkoop en websites verkocht.

Neem contact met ons op

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardig volspectrum dagverlichting

Voor bedrijven die kleur moeten bepalen, is een perfecte kleurbeoordeling van belang. Door volspectrum daglichtlampen wordt iedere kleurafwijking zichtbaar en heeft u geen schaduwvorming meer. Wilt u weten wat daglichtlampen voor u kunnen betekenen?

lees meer

Dr. Scheper - Conserverings specialist

“Ik weet dat ik door de kleurechtheid van de lampen kan vertrouwen op wat ik zie en er is geen schaduwvorming meer. Ik ben echt ontzettend tevreden met de daglichtlampen in het atelier.”

Volspectrum daglichtlampen creëren een natuurlijk lichtbeeld

Hoofdpijn, brandende ogen en vermoeidheid zijn klachten die gevormd worden door een slecht verlichte werkplek. Volspectrum daglichtlampen verlichten de oog taak en verbeteren het welzijn. Vooral in combinatie met hoogfrequent armaturen. Weten wat daglichtlampen kunnen betekenen voor uw bedrijf?

lees meer

René van Gelder- Tandarts en Implantoloog

“De daglichtlampen geven prettig en stil licht geven om onder te werken. Ook de overgang van binnen naar buiten niet zo heftig meer aanvoelt als voorheen.”

Volspectrum daglichtlampen dragen bij aan het welzijn van mens en dier

Volspectrum daglichtlampen leveren een belangrijke bijdrage aan het dierenwelzijn. Ze stimuleren het immuunsysteem van de dieren en dragen hierdoor bij aan de melkproductie, vruchtbaarheid en groei van het dier. Weten wat daglichtlampen beteken voor uw dieren?

lees meer

Tim Klaver - Melkveehouderij Klaver Koe

“Ik heb er bewust voor gekozen om daglichtlampen van True-light in de stallen te hangen. Deze lampen creëren veel rust en welzijn voor mijn koeien.”

Referenties

Meer tevreden klanten

Contactinformatie

Naturalite Benelux BV

+31(0)522-473161
info@naturalite.nl
Ruinerdijk 20, Ansen, Nederland
(geen bezoekadres)
Mail ons