Wat zeggen gebruikers ?

R. H. A. Nyns, Regionaal Ziekenfonds DSW in Schiedam:
"In het hele gebouw hangen True Light lampen. Ze bevallen uitstekend. Het is prettiger werken dan met normale tl-buizen, vooral als je de hele dag bezig bent. Je hebt eigenlijk niet eens door dat het licht aan staat. Het is ook niet onlogisch dat mensen zich bij volspectrum daglichtlampen beter voelen dan bij kunst-licht. We zijn al vele duizenden jaren aan daglicht gewend, maar niet aan kunstlicht."

Chin A Paw, tandarts:
"Ik gebruik in mijn praktijk de True Light lamp al meer dan tien jaar. Ik merk dat het minder vermoeiend is voor je ogen. Met de True Light lamp zie je meer in de mond. Omdat deze lamp het daglicht weergeeft, krijg je de kleuren ook precies. Ik hoef niet op foto's te wachten, maar zie bij True Light direct met het blote oog wat er mis is, bij voorbeeld heel vroege cariës tussen de kiezen. Lichtkoker of laser zijn bij gebruik van True Light overbodig. Ik adviseer mijn collega's True Light te gaan gebruiken."

P. Lagarde, basisschool De Wichelroede in Udenhout:
"De True Light volspectrum daglichtlamp is heel prettig om in schoollokalen te gebruiken. Natuurlijk licht is erg belangrijk voor kinderen. De kinderen kunnen gewoon in de lampen kijken zonder dat dit hinderlijk is. Mijn collega's vertellen mij dat het ziekteverzuim verminderd is."

Drs. J.T. Ling, Center for Human Development in Lelystad:
"Als gezondheidscentrum richten wij ons onder meer op mensen met stress en RSI. Al langere tijd was ik bekend met de positieve gezondheidseffecten van daglichtlampen. Toen ik True Light ontdekte, bleek dat deze effecten pas echt optreden met lampen die het volle daglichtspectrum ook volledig bestrijken. Mijn advies is om True Light lampen te gebruiken. Ze zijn een must voor iedereen die zijn arbeidsomstandigheden wil optimaliseren."

W. de Ruiter, Reformatorisch Dagblad te Apeldoorn:
"True Light lampen worden bij ons gebruikt op de beeld- en scanafdeling. De medewerkers daar hadden last van het licht dat er eerst was. Het beeld was te fel. Het was moeilijk een goede kleurbeoordeling te maken. Met True Light is kleurbeoordeling zelfs vanaf het scherm zeer goed mogelijk. De klachten zijn voorbij!"

W. Schaefers, Grafisch Opleiding Centrum in Veenendaal:
"We hebben True Light lampen aangeschaft vanwege de langere levensduur, de betere lichtkwaliteit, de betere kleurweergave en om zoveel mogelijk daglicht te hebben."

Eddy de Wit, veterinair therapeut:
"Veehouders die True Light in hun stallen hebben, zijn daar zeer tevreden over. De True Light lamp is uniek in zijn soort. Net als het natuurlijk licht activeert de True Light lamp de aanmaak van vitamine D, door omzetting van verschillende pro-vitaminen. Goed voor schildklier en bijschildklieren. De opname en distributie van calcium wordt er beter door gereguleerd. Ik zie aan het vee in de stallen dat het er veel beter uitziet en zich prettiger voelt bij True Light."

Dhr. Jacobs, vioolbouwer Middelburg:
"Andere daglichtlampen zijn vaak heel wit en fel aan de ogen". Sommige lampen zijn groenig van kleur anderen weer te blauw. "Met True light is het licht zacht en heel natuurgetrouw. Daarom prima om onder te werken."