atelier 3

Kunstenaars

In de artistieke wereld wordt True-Light erg veel gebruikt. Goed daglicht is in deze branche zo belangrijk, vooral omdat men vaak langere tijd aan een kunstwerk bezig is. Met de juiste daglichtlampen kunt u werken wanneer u wilt. Op ieder tijdstip heeft u het juiste licht.

Fotografen
In de studio van een beroepsfotograaf mag True-Light niet ontbreken. Iedere kleurafwijking of onscherpte komt hiermee aan het licht. Digitale foto's bereiken een top-kwaliteit als ze gemaakt zijn onder belichting van deze lampen.

Drukkerij
Een perfecte kleurbeoordeling is voor een drukker pure noodzaak. Met True-Light hoeft de drukker niet eerst naar het raam te lopen om een goed zicht op de kleuren te krijgen. Direct bij de pers kan hij zien of de kleuren aan zijn eisen voldoen. De lange levensduur van de volspectrumlamp is in deze branche ook een voordeel, want men hoeft de lampen veel minder snel te vervangen dan bij andere verlichting.

Kleding industrie
Voor de bepaling van kleuren in de kledingindustrie wordt veel True-Light gebruikt. Bijvoorbeeld bij Jeans fabrikanten is True-Light onmisbaar om de juiste kleur blauw te kiezen. Maar ook bij producenten van gordijnen of meubelstoffen is deze lamp van groot belang. 

Retail
Alle retail die met kleur of gezondheid te maken heeft, heeft behoefte aan de juiste daglichtkleur. De klant kan zo direct zien welke kleur het product heeft en de producent is gelukkig omdat de kleuren getoond worden zoals ze bedoeld zijn.

Voor meer informatie en toepassingen: https://www.natuurlicht.nl