bewerktbos

Met daglichtlampen ziet de wereld er heel anders uit voor uw dieren. Alle dieren hebben natuurlijk daglicht nodig. Dieren voelen zich duidelijk prettig onder de juiste daglichtlamp en zullen zich volop ontwikkelen. 

Reptielen en amfibieën

Met de juiste daglichtlamp haalt u een nabootsing van echt daglicht in uw terrarium. Hiermee ontvangen uw reptielen en amfibieën de broodnodige UV-energie om vitamine D te produceren. Dit is onmisbaar voor het afweersysteem en de opbouw van een sterk skelet. Dit bestrijdt stofwisselingsziekten en laat uw terrarium weer opleven.

Vogels

Vogelkwekers behoren tot de eerste gebruikers van daglichtlampen omdat vogels erg dicht bij de natuur staan en direct reageren op goed daglicht. Gunstige effecten op de vogels bij gebruik van de daglichtlamp True Light, zoals een vrolijker gedrag, betere veren en een snellere rui worden al na korte tijd zichtbaar. Ook zullen de broedresultaten weer op natuurlijk niveau komen  en versterkte de eierschaal. 
Kwekers van vogels bevestigen dat hun vogels onder het volspectrum daglichtmerk True Light stoppen met veren pikken en kannibalisme. Bovendien geven ze aan, dat ze hun vogels zelf veel beter kunnen beoordelen. Door de waarheidsgetrouwe kleurweergave komen de kleuren van het verendek veel beter uit de verf. Opmerkelijk is ook het verbeterde sociale gedrag en een vitale verschijning. Vogels zijn van nature buitendieren. Als ze binnen zitten, missen ze het daglicht waaraan ze zo gewend zijn, de juiste daglichtlamp kan dit gemis opheffen.

Aquariums

De bron van licht bevordert de groei van nuttige algen, terwijl het die van minder welkome organismen remt. Kleuren van uw vissen en planten komen tot leven in een gezonde omgeving voor uw vissen. Voortplantingskansen groeien door de verhoogde vitaliteit en de betere herkenning van ingewikkelde kleurpatronen tijdens de hofmakerij. De juiste daglichtlamp is hierbij van groot belang.

 

Voor meer informatie en toepassingen: https://www.natuurlicht.nl/toepassingen/dieren.html